viernes, 24 de octubre de 2008

Expectatives respecte l’assignatura de NTAALL

Durant aquesta assignatura m’agradaria treballar amb programes multimèdies que verdaderament siguin útils i educatius per a les escoles alhora de treballar la llengua i la literatura . És a dir, innovar-nos de material multimèdia, ser capaços d’editar vídeos amb programes tals com el Pinacle, saber renovar les pàgines webs dels centres, cercar per la xarxa pàgines webs de gran utilitat i fer una llista o selecció d’aquestes, conèixer i utilitzar programes superiors al JCLIC, veure totes les possibilitats del Nero o d’altres semblants...És a dir, que el mestre/a haurien de ser capaços de dominar aquest ventall tan ampli de recursos multimèdies que aquesta assignatura ens dóna l’ocasió d’aprendre.

No obstant això, seria idoni debatre altres temes que formen part de la societat actual tals com: quins jocs són educatius? quins no? Perquè? quins interessos s’amaguen darrera de la televisió?, la publicitat té afectes negatius pels infants que passen hores senceres davant la televisió?...

D’altra banda, opino que seria molt interessant que entre tots nosaltres que ens dediquem al camp de l’educació puguem exposar, intercanviar, compartir idees,aprenentatges, reflexionar, col·laborar mútuament davant de qualsevol dubte o inquietud, etc.

En resum, desitjo poder ampliar els meus coneixements, capacitats i pràctica sobre les NTIC realitzant aquesta optativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario